Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.

Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.
"Cinstesc in tine locul unde isi are originea intregul univers. Daca te afli in acel loc in tine si eu sunt in acel loc in mine, inseamna ca suntem un intreg". Namaste tuturor!

19 mar. 2010

Viata in imagini

De ziua mea, va ofer....

Iubirea in imagini 


Trezeste-te
Zambeste
 Invata
 Descopera
 Simte
Intreaba-te
 Asculta
Afla
Asteapta
Descopera-te

Plangi


Riposteaza
Tipa
Supara-te
Fii mare
Fii barbat
Fii femeie
Iubeste
 Protejeaza
 Fii tu insuti
Roaga-te
Fii calm
Traieste-ti viata
FII TU!

9 comentarii:

hera mariana spunea...

Super!

picturilacomandaPSG spunea...

Multumesc!
Copiii sunt singurii care pot descrie lumea asa cum este ea... prin ochii lor putem descifra tainele universului si tot prin ochii lor putem sa ne redescoperim si sa ne reinventam...
O zi minunata va doresc! plina de iubire!

Unknown spunea...

Colajul este formidabil! Ai surprins toate sentimentele umane pe figuri inocente.Referitor la schimbarea moravurilor din aceasta viata, mai actuale ca oricand de parca Caragiale ar fi scris de contemporanii nostrii,nu cred ca se vor schimba pe durata vietii noastre!Brucan cu ai lui 20 de ani s-a cait si la finele vietii sale a spus ca estimarea sa de schimbare a poporului roman a fost eronata.Suntem un amestec si o incrucisare de natii balcanice iar fiecare popor din Balcani are cate un defect dar noi le-am subsumat pe toate.Din pacate v-a mai curge multa apa pe Danubiu pana se vor sterge anumite metehne ale noastre.Pana la urmatoarea zicere iti urez sa auzim numai de bine!

picturilacomandaPSG spunea...

Multumesc! Am incercat din rasputeri sa surprind cat mai bine fazele vietii si sentimentele oamenilor mari cu ajutorul ingerasilor...
In ceea ce priveste "sotietatea" romaneasca din secolul luminii, aveti 100% dreptate: multe s-au impamantenit si greu ne vom dezice de ele... cat despre Caragiale, el continua sa existe printre noi, iar operele sale sunt (mai) actuale decat am vrea unii dintre noi.
Silviu Brucan... a recunoscut ca a "gresit" cand a estimat ca tarisoarei noastre ii ajung 20 de ani ca sa intre in randurile tarilor europene. A gresit cu vre-o 20 de ani in minus... Dvs. ce credeti, ne ajung 20 de ani pentru a iesi la liman?

Unknown spunea...

Nu cred!Abia astept sa mai scrii sau sa postezi imagini.Recunosc ca sunt fascinat.Iti doresc sa ai o noapte linistita !Pacat ca nu mai am 25 de ani!As fi incantat daca m-ai tutui!

op_dpasc spunea...

La MulTzi Ani Gabelu' sa ne traieshti .....Sa fii fericita,sanatoasa frumoasa shi zambitoare k de bani la Moc Data de unde...

Ca regalo > s stii k tzi/am km albastrit compu' ai sa vezi u despre ce e vorba ...s nu ma certi....uite shi un regal muzical >http://www.youtube.com/watch?v=EQsM8juZ_9s


La multzi Ani again and again !!!!!

picturilacomandaPSG spunea...

=fairy tale,
Multumesc pentru parecieri... da, ieri am implinit 25 de primaveri... pentru mine este varsta perfecta... multumesc inca o data!

=op_dpasc,
Multumesc de urari... deh, banii sunt ultima grija... daca ai sanatate, poti face de toate...
Am fost informata ca ai umblat pe pc-ul meu...
Sper ca nu mi-ai combinat ceva la ochiul meu albastru... oricum, daca desktop-ul a ramas tot albastru e ok :))
Multumesc pentru melodia... "Ploaie in luna lui MARTE"... da... ce subtil esti :))
MULTUMESC!!! Thank you, thank you!!!

pansy spunea...

la multi ani gabriela !

picturilacomandaPSG spunea...

@pansy
Multumesc frumos pentru urare!
Ma bucur mult ca ati trecut pe la mine.
Va mai astept!

Trimiteți un comentariu

Impresiile tale:

SOGNI BLU