Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.

Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.
"Cinstesc in tine locul unde isi are originea intregul univers. Daca te afli in acel loc in tine si eu sunt in acel loc in mine, inseamna ca suntem un intreg". Namaste tuturor!

25 mar. 2010

Obsesii... obsesii... obsesii...

Obsesiile noastre… usor de spus... suntem un "popor de obsedati"... de celulare de ultima generatie, visam la masini cu tractiune (eventual decapotabile), LCD-uri, bormasini, vile cu piscina, haine de firma, laptop-uri, emisiuni TV (evident, cele „culturale” si stirile siliconate)... toate reducandu-se la un singur cuvant: sex. Explicatia: ai celular de ultima „fitza” (ca sa ma exprim cool, in varianta messenger), numai vorbesc de masina decapotabila, sau un LCD cat peretele sufrageriei, o casa cu turnulete din care se aud suav strofele clasicului Guta, haine din care rasar etichetele firmate D&G/Armani/Calvin Klein/Versace/Cavalli/Boss... da, poti face cuceriri, de-o seara... deci ai parte de sex... Evident, cele atrase vor fi siliconatele de Dorobanti si Bamboo, pasionatele de Nicoleta Luciu si sora, Columbenii, Zavoranu si mama, Bahmuteanu si Prigoana, Simona Senzual, Bianca „lui Bote”, Morosanu si sotia, Elodia si Diaconescu, etc. Intr-adevar, un popor plin de cultura... Otv, Acasa, Antenele, Euforia, etc. cu ale lor emisiuni educative... cultura necultivata!
Obsesiile mele... greu de spus... sunt nesemnificative in comparatie cu cele enumerate mai sus...
Da, ma obsedeaza gandul ca nu-mi va ajunge o viata pentru a-i spune „te iubesc” jumatatii mele... ca nu voi putea ajunge sa vad Egiptul, ca nu voi apuca momentul in care vom putea spune ca traim intr-o tara civilizata. Alte mici obsesii: curatenie milimetrica; albul bucatariei si al baii; culoarea albastra (evident); unghiile ingrijite; ordinea in sifonier, baie si bucatarie; gemuri curate... off, sunt cam obsedata...
Sunteti si voi "obsedati"?

5 comentarii:

Camelia Bucur spunea...

subscriu:)
dar la cate obsesii am eu, nu stiu daca-mi ajunge spatiul:))

Cătălina Sfetcu spunea...

Mi-a placut ideea Mix podului si am imprumutat-o :) Altfel, ma obsedeaza ca nu pot sa fac ceea ce trebuie sa pot, desi stiu ca pot, si asta chiar daca mi s-ar spune ca mai am doar o zi. Noi trebuie sa facem ceva cu obsesiile astea :)

picturilacomandaPSG spunea...

@Camelia Bucur,
Spatiu este destul... timp sa fie de scris si citit :)
...si uneori intervine teama de a ni le insusi, desi suntem constienti ca le avem...
@Catalina,
Ma bucur ca ti-a placut MixPod-ul; si eu, la randul meu am vazut la cineva si am imprumutat...
hmmm... eu una plec de la premiza ca nu exista "nu pot", ci doar "nu vreau"! Da... chestia cu "nu pot sa fac ceea ce trebuie sa pot" la mine se transforma uneori in "nu am chef sa fac ceea ce trebuie sa fac"... uneori...

Cătălina Sfetcu spunea...

Si ma mai obsedeaza ceva, ca am o imaginatie nesanatoasa si ca scenariile mele doar printr-o coincidenta se "intampla" cateodata si in realitate :)
Cat priveste " nu vreau", sa stii, pe bune, exista si nu pot. Cand ti se blocheaza toti muschii si creierul si tot. Atunci, nu poti.

picturilacomandaPSG spunea...

stiu ca ma contrazic :) dar... da, mi-am dat seama ca "nu pot" sa nu iubesc - am creierul blocat... fixat... pe un anumit el...
coincidenta sau nu... "viata bate filmul"... orice scenariu pleaca de la un sambure de adevar... un sambure mai mic sau... mai mare :)

Trimiteți un comentariu

Impresiile tale:

SOGNI BLU