Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.

Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.
"Cinstesc in tine locul unde isi are originea intregul univers. Daca te afli in acel loc in tine si eu sunt in acel loc in mine, inseamna ca suntem un intreg". Namaste tuturor!

12 mar. 2010

Aripile lui Pegas

Un cal inaripat zboara pana in Olimp si devine slujitorul lui Zeus. La moartea sa, Zeus ii consacra pe cer sub forma unei constelatii.

Acesta este drumul parcurs de un suflet indragostit.

Zboara inarmat cu sentimente de nepatruns, vede ce altii nu pot vedea, isi ascunde frica si dragostea in cuvinte, vorbeste cand altii nu o pot face, este criticat si iubit in acelasi timp.

Depasind cadrul ingust al propriei sale existente, sufletul indragostit descifreaza "vesnicia acelui miez universal neatinsa decat prin cuvant". Sentimentele se identifica cu vesnicia si supravietuiesc mortii si suferintei si nu pot fi atinse de disparitia si distrugerea individului.

A fost si este o dragoste pura, iar dragostea neconditionata alunga superstitiile si miturile socotite ca ramasite ale unor veacuri de bezna...

1 comentarii:

Anonim spunea...

este foarte adevarat fara dragoste lumea ar fi plina de ura si suferinta... de asemenea si eu sunt indragostita in momentul acesta deci recunosc ca este adevarat ceea ce se mentioneaza mai sus ....

Trimiteți un comentariu

Impresiile tale:

SOGNI BLU