Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.

Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.
"Cinstesc in tine locul unde isi are originea intregul univers. Daca te afli in acel loc in tine si eu sunt in acel loc in mine, inseamna ca suntem un intreg". Namaste tuturor!

23 mar. 2010

Amintiri de la miezul noptii

ma priveste si ma intreaba ce fac. il privesc si ii raspund... si parca ceva ma impiedica sa-i spun tot ce simt. isi arunca o privire. ma intreaba. il privesc si nu ma mai satur de el... ii raspund. pleaca... iar eu ma intorc la ale mele... asa a fost astazi... ieri a fost diferit. maine cine stie? nu vreau sa stiu! mizez pe hazard...
ajung acasa. ma asez intr-un colt pe fotoliu, las tigara sa arda si-mi aduc aminte... totul s-a petrecut intr-o seara. in timp ce tigara arde lent, imaginile din noapte se deruleza timid prin fata mea... sub dus mangaieri interzise.soapte timide.graba de a ajunge in caldura patului, sa ma stranga in brate, sa ma invaluie cu parfumul pielii, sa ma sarute cu gandul si sa-mi sopteasca cu inima cat de mult ma iubeste.fiorii buzelor cand ma saruta, emotia atingerii, caldura soaptelor... pasiunea cu care ne-am sarutat si flacara din partida de amor... da, este diferit... si da, maine stiu ce fac. numai mizez pe hazard. il voi invalui cu soapte de „te iubesc”, il voi imbratisa in mii de sarutari si ma voi indrepta cu pasi repezi catre fiinta lui.il voi inchide pentru totdeauna in inima mea, iar cheia fericirii o voi arunca in marea dragostei ce i-o port, de frica sa nu-l pierd. iar cand va redeveni parte din mine, cand mii de iubiri vor face cat a noastra, cand mainile lui imi vor atinge din nou chipul imbujorat, cand cuvintele vor fi indeajuns, voi transforma o ora din prezent intr-o secunda cu el... dar tigara s-a terminat.suna telefonul si ma trezesc. am visat. l-am visat pe el. eram si eu. de fapt, eram amandoi, uniti de focul iubirii...

6 comentarii:

Cătălina Sfetcu spunea...

I'm nobody too :) Scrii minunat, Gabriela! Ma bucur sa te cunosc.

picturilacomandaPSG spunea...

Multumesc mult pentru aprecieri. Blogul de fata este un loc unde ma retrag de fiecare data cand vreau sa ma exteriorizez, sa scriu cate ceva, bun sau rau, frumos sau urat... este o lume paralela, modelata de mine, unde pot posta orice (aproape orice, uneori ma retine bunul simt)... Multumec de vizita... te mai astept si cu critici... Incantata de cunostinta!

Cătălina Sfetcu spunea...

Daca-mi permiti, blogul de faţă va fi un loc unde sa ma retrag si eu din când în când... citindu-te :)

picturilacomandaPSG spunea...

Multumesc, reciproca este valabila. Deja ti-am citit cateva povestioare si crede-ma, scrii minunat! Esti o super modesta si nu este cazul!

Cătălina Sfetcu spunea...

Gabriela, mie mi-ar placea sa pot sa las libere cuvintele, sa alerge asa cum alearga ale tale :)

picturilacomandaPSG spunea...

Ma coplesesti cu ale tale cuvinte... multumesc pentru aprecieri... sunt incercari mai mult sau ma i putin reusite :)

Trimiteți un comentariu

Impresiile tale:

SOGNI BLU