Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.

Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.
"Cinstesc in tine locul unde isi are originea intregul univers. Daca te afli in acel loc in tine si eu sunt in acel loc in mine, inseamna ca suntem un intreg". Namaste tuturor!

6 apr. 2010

Urasc... nimicul

Ipocrizie, lasitate, nemernicie in toata splendoarea ei. Saluti, zambesti, pretinzi ca esti cu bun simt, care va sa zica „prieten”, si dintr-o data, iti schimbi masca, te transformi intr-un monstru hidos care inspira scarba. Te dai drept atotstiutor, ti se pare ca esti buricul universului, la propriu, dar de fapt, esti un nimic, un vierme in gaura neagra a universului. O pulbere de necunoastere, un tot de incultura crasa, de prostie in adevaratul sens al cuvantului. Un nimic cu majuscule. Urasc persoanele mici, si nu nu ma refer la statura, ci la nivelul intelectual. Urasc prostia in toate felurile ei, fie ca are chip de barbat sau de femeie. Urasc limitarea intelectuala a unora care pretind ca fara ei lucrurile nu merg in rOMANIA; ii urasc pe cei care miros a becali, a guta si adi mutu, a mizil si gasca de derbedei comunisti care ne dau lectii de injurii la tv. Repere nu gluma! Intelectuali de marca, din cauza lor am ajuns sa fim atat de imbecili, fiindca altii, poate la fel de imbecili ca si ei, ii mediatizeaza in exces. Celor vizati le dedic Instigare la cultura - Parazitii. Urasc prostia extinsa la nivel de scoarta cerebrala. Urasc fatarnicia. Urasc tot ce emana indiferenta si pseudo superioritate. Urasc parvenitii de de doi lei care s-au vazut cu niscaiva parale in buzunare sau prin conturile umflate de parinti si care iti scuipa in fata triumfatori si batjocoritori. Urasc analfabetii care pretind ca sunt „academicieni” in ale vietii, cand ei nu stiu pe ce lume se afla si de ce fac umbra pamantului. Urasc „esentele” diluate in acid. Ii urasc pe cei care nu pot iubi. Urasc uratul. Urasc tristul. Urasc prostul. Urasc...urasc. Ma urasc pe mine pentru ca i-am suportat pana acum. Ma urasc pentru ca am iubit tot si pe toti. Ma urasc pentru ca nu pot sa traiesc fara sa iubesc. Ma urasc pentru ca nu pot fi ca ei. Vreau sa ma urasc pentru ca urasc.


9 comentarii:

Cătălina Sfetcu spunea...

Chiar daca ai scris-o bine, tie iti sta bine scriind despre iubire. E nevoie sa faci asta, ca sa putem respira!

dmd. spunea...

Bine te-am gasit dar din pacate in momente de revolta.Buna si revolta,mai curata cate ceva.Buna si atitudinea ta si nu doresc sa-ti fiu vreodata un oponent.Totusi chiar si tu mai la final te-ai mai inmuiat.Resping gandul ca te urasti ca nu poti fi ca ei.Numai bine. Dan

picturilacomandaPSG spunea...

@Catalina, ieri ma simteam singura, vroiam sa ma exteriorizez intr-un fel, sa-mi spun parerea despre nimicuri, sa iau atitudine, fiindca eram furioasa pe mine. Ieri eram asa, astazi numai sunt; astazi am revenit la starea mea normala, la norisorii mei pufosi de iubire, in fine, la sentimentele care ma caracterizeaza :)

Cătălina Sfetcu spunea...

Bine ai revenit, Gabriela! :)

picturilacomandaPSG spunea...

@dmd, bine v-am gasit!
Imi pare rau ca v-am intampinat cu o postare atat de acida, nu-mi sta in fire, dar ieri am simtit nevoia de o schimbare. Da, recunosc ca la final m-am inmuiat si asta pentru ca am realizat ca nu pot fi altfel, nu ma pot preschimba in ceea sunt altii. Asta sunt, cu bune, cu rele, si da, uneori "ma urasc" pentru ca iubesc prea mult... alteori "ma urasc" pentru ca gandesc acest cuvant...
Sa auzim numai de bine!

picturilacomandaPSG spunea...

@Catalina, bine te-am regasit (nu e Gabi de ieri!) deh, am revenit la sentimente lumesti, pline de afectiune :)

op_dpasc spunea...

Te urăști că nu poți să fii ca ei, dar doar ai vrea să te urăști pentru că urăști,cand de fapt cred ca ar trebui să urăști să fii urâtă căci viceversa te-ar trimite direct in tabăra lor.
Oricum ,spre final nu ai fost destul de ...albastră as 3v3r.

P.S. domnișoara artist plastic ce nuanță iese daca amesteci albastrul cu ura ?
Eu nu știu dar cred că dispare tot ....albatrul... :-(

picturilacomandaPSG spunea...

@op_dpasc,
am fost acida, un moment de revolta interioara... mi-a trecut, pentru ca nu pot fi ceea ce nu sunt! hmmm, daca amestec albastrul cu ura ce nuanta iese? cred ca nuanta urii, probabil un negru patrunzator ca cel din universul indepartat... albastru nu a mai existat in acel moment... am vazut doar revolta, furie si intriga... in negru... acum a revenit albastrul cerului si marii, albastrul dragostei :)

† Calatorintimp † spunea...

Daca tot te-ai hotarat sa urasti....am o sugestie...uraste-ma pe mine...sunt o bestie cu ochii albastri ca cerul inourat ....uraste-ma ca mint noaptea si uit ziua....dar mint frumos....uraste-ma ca mi-am piermis sa comentez pagina ta...eu care sunt un agramat intr-o tara becalizata si vanghelizata de "intelectuali"....uraste-ma ca nu ader la "campania antiplagiat"......uraste-ma!...ura ta ma inobileaza si ma ridica pe un pedestal neasteptat....ma simt ca o "perla" in scoica siderala a universului....oare poti ura nimicul?....nonexistenta?....oare poti defini "cooma " asta telurica in care credem ca traim?....si inca o intrebare?...daca ai intalni soarele ce intrebare i-ai pune?...

Trimiteți un comentariu

Impresiile tale:

SOGNI BLU