Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.

Fara iubire suntem o mare de pulbere in oceanul vietii.
"Cinstesc in tine locul unde isi are originea intregul univers. Daca te afli in acel loc in tine si eu sunt in acel loc in mine, inseamna ca suntem un intreg". Namaste tuturor!

9 apr. 2010

Atingeri de dor

Scrii mii de mesaje si adormi gandindu-te cum sa mi le trimiti. Stai prea mult inchis in tine. Scrii, apoi suni. Raspund: Sunt bine. Tu spune-mi, cum faci sa crezi ca eu sunt bine atata timp cat tu nu esti langa mine, nu vezi ca te mint? Ma mint pe mine, pe tine, dar cred in noi. Departe de ochii tai, am incercat sa nu implor iubirea si nici nu mi-am facut iluzii, eu doar am crezut cu toata fiinta mea in noi.
La unison inimile noastre au depasit umbra trecutului, iar sufletele noastre au triumfat in ciuda secolelor ce ne-au despartit. Cate sacrificii si cate lacrimi s-au prelins din ochii nostri, ce dor sfasietor ne-a insotit in tot acest timp ce s-a scurs de cand nu ne-am vazut... Imbratisarile mute la distanta, cuvintele dulci cu care ma mangaiai si care luau gustul buzelor tale, atingerile surde si simtirile albastre ne-au facut sa zburam impreuna spre infinit, spre cuibul nostru de amintiri decriptate parca din alt secol. Asa s-a nascut universul de iubire albastra, din emotiile noastre stelare.
Mesajele de dor au facut sa dispara distanta, iar vocea din telefon mi-a dat forta sa te tin aproape.
Iti multumesc ca m-ai invatat sa nu-mi fie frica sa te iubesc.
Dupa trei secole de cand nu te-am simtit, ochii nostri se vor reintalni; varfurile degetelor vor tremura la auzul atingerilor tale, buzele-mi secatuite de iubire vor inflori ca doi boboci de rosa albastra in vaza cu apa lina, simtirile-mi vor reveni la viata, iar trairile vor fi asternute pe coala alba a baldachinului. Lasa noaptea sa soarba distanta dintre noi si vidul culorilor din ochii tai, sparge-mi inima cu privriea ta, gadila-mi buzele cu mintea ta, lasa noaptea sa ne surprinda impreuna.
Te iubesc nu pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt cu tine, fiindca ai pictat in mine timpul, ai slefuit sentimente si m-ai facut sa vad cu inima.

Una rosa blu

10 comentarii:

Cătălina Sfetcu spunea...

Gabrila, ultima ta fraza m-a... rasucit, adica a scos in afara ce era inauntru, si a dus inauntru tot ce tin eu afara. E o declaratie mai frumoasa decat orice cantec al Holograf, sau Iris, sau ce o mai exista! Un om iubit in felul acesta de tine este, fara indoiala, preferatul Iubirii :)
Repet, ma bucur ca te-am cunoscut.

picturilacomandaPSG spunea...

@Catalina, exagerezi, Holograf, Iris... nici nu indraznesc sa gandesc in a ma compara, e prea mult, nu pot duce :) Insa sunt Fericita daca macar doua cuvinte-sentiment (asa cum imi place sa le spun) din toate cele insirate de gandurile mele, au atins un suflet si l-au facut sa scrie ceea ce mi-ai scris tu... iti multumesc Catalina pentru toate cuvintele tale!

Cătălina Sfetcu spunea...

Ba nu exagerez, chiar nu am auzit asa ceva in vreo melodie :) Nu arunc cu vorbe asa, gratuit, sa stii :)

Cătălina Sfetcu spunea...

Aoleu! Adica nu sunt gratuite cuvinte, nu ca as astepta ceva in schimb :)))))

dmd. spunea...

Felicitari pentru ce ai scris si pentru continutul pozitiv.Pare de bine.Imi cer scuze pentru ca este posibil sa fi fost intr-un comment mai "coltos".Am o scuza dar nu are importanta.Cat mai bine iti doresc.

picturilacomandaPSG spunea...

@Catalina, ma magulesti...

picturilacomandaPSG spunea...

@dmd, ma bucur sa vad ca v-a placut ceea ce am scris; si da, confirm, este de bine!
Cred ca cea care trebuie sa-si ceara scuze sunt eu, nu dumneavoastra! Fac colpa mia! poate am exagerat, dar cand imi plange inima de dor ma regasesc exclusiv in poezie si de aceea atunci am simtit sa raspund in versuri. Inca o data scuzele mele si multumesc de vizita! O zi minunata sa aveti!!

dyanna spunea...

Foarte frumoase cuvinte.Chiar imi place cum scri.

picturilacomandaPSG spunea...

@dyanna,
multumesc pentru aprecieri si te mai astept. o zi minunata sa ai!

Biscuite spunea...

foarte frumos...imi aduce aminte de fostul meu prieten :(

Trimiteți un comentariu

Impresiile tale:

SOGNI BLU